Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (3.97 secunde)
Avertismentul vine de la comandorul in rezerva Sandu Valentin Mateiu. El spune ca aceasta campanie se desfasoara prin mesaje similare celei prin care televiziunea rusa a vorbit despre un al treilea razboi mondial, in care inamicul tarii este NATO.
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat marti, dupa o sedinta a Consiliului de Securitate ca urmare a escaladarii tensiunilor din Transnistria, ca din informatiile obtinute de autoritatile moldovenesti, diferite forte din regiune sunt interesate de destabilizarea situatiei.
Lili Sandu si iubitul au vorbit, in exclusivitate despre casatorie! Cand urmeaza sa faca marele pas ne spun chiar fericiitii parinti.
Republica Moldova face pasi spre Uniunea Europeana Maia Sandu: Contam pe sprijinul Romaniei. La finalul sedintei a fost adoptata o Declaratie comuna a celor doua parlamente.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, cafegiul Gheorghe Florescu ne-a raspuns la cateva intrebari. - Cu ce veniti nou in aceasta primavara? ... In niciun restaurant din lume nu exista cafea la inalta calitate.
Maia Sandu a convocat Consiliul Suprem de Securitate. ... Moldova a ramas in bezna dupa bombardamentele ruse asupra Ucrainei. Sunt 9 luni de razboi.
Catalin este un tanar fotograf foarte talentat, din Calarasi, care si-a gasit drumul in viata. Acesta mi-a raspuns cu sinceritate la cateva intrebari, in exclusivitate pentru www.estiri.ro si www.einformatii.ro.
Decizia a fost pronuntata pe 25 octombrie, de Judecatoria Botosani, insa nu este definitiva si poate fi atacata in recurs la Tribunal.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dat in consemn la frontiera dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, a fost prins de politisti, sambata seara, in Sectorul 5 din Capitala. ... Interpolul Bercea Mondial a fost prins sambata seara in Bucuresti si dus pentru audieri la Slatina.
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat luni ca Rusia planuieste sa implice diversionisti cu pregatire militara, camuflati in civil, care sa atace institutii ale statului si sa ia ostatici.
Weekendul acesta sunt anuntate proteste in Republica Moldova. ... Sandu: Scopul actiunilor e schimbarea puterii legitime cu una ilegala.
Maia Sandu ar putea ajunge in Romania. Potrivit unor surse politice, presedinta Republicii Moldova va veni joi la Bucuresti.
Klaus Iohannis o va primi joi, la Cotroceni, pe Maia Sandu, cu prilejul vizitei pe care presedintele Republicii Moldova o face in tara noastra.
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita joi, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis.
Maia Sandu isi arata solidaritatea fata de Ucraina. Bilantul ultimului an arata ca peste 8.000 de civili au fost ucisi de crimele de razboi.
La Chisinau, presedintele Maia Sandu a facut apel la calm. ... Despre acele atacuri - care au lovit sediul serviciilor de informatii din Tiraspol, doua antene de telecomunicatii si o unitate militara - Maia Sandu a spus ca sursa lor este in interiorul regiunii transnistrene.
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va gazdui, luni, la Palatul Cotroceni, o reuniune trilaterala la care va participa impreuna cu presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, si cancelarul Germaniei, Olaf Scholz.
Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita luni la Palatul Cotroceni. Aceasta a fost intampinat de presedintele Klaus Iohannis si de cancelarul Olaf Scholz cu care va discuta despre situatia din Republica Moldova.
Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a dispus crearea unui centru pentru combaterea propagandei ruse si a dezinformarii. Liderul de la Chisinau a declarat ca tara este supusa unui atac informational masiv, finantat cu sume uriase din exterior.
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a ajuns la Kiev si s-a intalnit cu presedintele Volodimir Zelenski. In capitala Ucrainei se afla si presedintele Consiliului European, Charles Michel, care va discuta cu Volodimir Zelenski si cu Maia Sandu despre viitorul european al Ucrainei si Moldovei.
google-analytics.com